Passa al contingut principal

CARRERA PROFESSIONAL 2015

CARRERA PROFESSIONAL 2015

Comissions Obreres presentarà els propers dies la proposta pel desenvolupament de la carrera professional tal com van acordar al juliol


Després d’alguns endarreriments de la comissió mixta, dijous 9 d’octubre varem tenir reunió de la Mesa General de Negociació (Mixta) amb els següent ordre del dia:

  • Execució de l’acord de Ple 22 de juliol de 2014.
  • Planificació d’accions de l’exercici 2015.

L’ordre del dia d’aquesta comissió mixta ve a desenvolupar els temes ja acordats pels sindicats al juliol i posteriorment ratificats pel Ple municipal, informació que ja varem traslladar a la nota informativa del mes de juliol.

Des de RRHH ja s’ha procedit a fer les adscripcions amb data 1 d’octubre al nou lloc d’informador-tramitador (ACP) dels Departament d’atenció ciutadana, i de, Gestió i Control d’ingressos i de Recaptació Executiva.

D’altra banda, s’ha acordat que per tal de poder facilitar vies de promoció dels treballadors es promourà la provisió pel sistema d’adscripció provisional a llocs de treball d’administratiu mitjà dels llocs de treball que resultin vacants de forma sobrevinguda en el mateix exercici i àrea respecte del personal que ocupa llocs de treball d’administratiu bàsic, prioritzant la seva antiguitat o bé anys de servei, traslladant-se la supressió d’aquest lloc de treball, d’administratiu bàsic. Així mateix aquest procediment es realitzarà pels llocs d’administratiu mitjà a especialitzat.

Tot i que s’ha endarrerit, s’inicien els treballs per desenvolupar la carrera professional i també per procedir amb la revisió parcial de RLLT en base a propostes de promoció professional. En aquest sentit les línies d’actuació de CCOO les varem posar de manifest sobre la taula marcant aquesta fita per finals de novembre com objectiu per presentar una proposta.

Respecte a la posada en marxa dels llocs genèrics de Tècnic mitjà especialitzat i Tècnic superior especialitzat l’empresa ens passarà un esborrany per tal d’avaluar les possibles adscripcions que es poden produir a partir del 2015.

En properes dates, es començaran a desenvolupar els processos dels llocs de comandament derivats de la modificació de la RLLT aprovada el passat Juliol. A petició d’aquesta secció es revisaran les Bases Específiques de cadascú d’aquests processos per tal de adequar alguns dels conceptes que creiem que cal actualitzar.

Derivat de l’acord de juliol on s’aprova ampliar els serveis considerats essencials, es determinaran i planificaran les noves borses de contractació temporal. En aquest sentit informaren de quines seran les prioritats. Aquest acord desencallarà la situació que s’estava produint, donada la impossibilitat de fer noves contractacions i per tant no es podien tramitar el relleus de les jubilacions parcial.

Després de molt temps, en que els treballadors contractats com a funcionari interí o laboral temporal, que estan en plaça vacant, i que fins ara estaven signant contractes cada cert temps, l’empresa ha acceptat que no hagin d’estar signant contractes fins la convocatòria en oferta pública de la plaça que ocupen. Això hauria de donar certa tranquil·litat als treballadors i treballadores afectats.

També, hem sol·licitat l’aixecament de la resta d’ajuts socials que encara estan suspesos (Beques d’estudi, llars d’infants, ajuts per fills celíacs) pel 2015. Hem de recordar que l’ajut per tenir cura de fills i pares discapacitats es va aixecar reconeixent l’abonament dels períodes 2013-14.

Per últim, i atès que les informacions que l’ajuntament mitjançant l’equip de govern a  transmès als mitjans de comunicació on diu que la situació econòmica comença a ser l’adequada, CCOO va demanar parlar de la recuperació del poder adquisitiu, ja que en aquest cas la situació econòmica permet desenvolupar algunes accions per tal que els compromisos polítics assolits en matèria econòmica amb els treballadors aquesta legislatura es transformin en realitat, i per tant els acords signats en 2012 i en diferents taules de negociació arribin als treballadors/treballadores de l’Ajuntament.

Entrades populars d'aquest blog

La CCOOtorra de febrer de 2024

Ja teniu disponible la CCOOtorra de febrer de 2024 dedicada als «Temps Moderns». En aquest número hi trobareu informació sobre l'estat de l'estabilització, la Promoció Interna, els endarreriments, la RLlT, els Riscos Psicosocials, entre els següents articles: Editorial: Llums i ombres de la gestió municipal i la negociació La plantilla base no és prioritària per al govern municipal Com aprofundir en el Pla de Riscos Psicosocials? Solidaritat amb el poble palestí: aturem el genocidi! La secció de «CCOOtorreig, la CCOOtorra fa safareig» Podeu descarregar-la en el següent enllaç: La CCOOtorra de febrer de 2024

La CCOOtorra número extraordinari «The Office»

Ja teniu disponible el número extraordinari de la CCOOtorra «The Office», un número molt especial en format de còmic o petita novel·la gràfica per a reflexionar sobre la utilitat del sindicalisme de classe. Esperem que la trobeu útil i divertida! Podeu descarregar-la en el següent enllaç: La CCOOtorra número extraordinari «The Office» (PDF)

Comunicat: Contra la violència masclista, #NOEsteuSoles

CCOO de l'Ajuntament de Badalona expressem el nostre suport al Comitè de Mares de víctimes de violència sexual a Badalona i fem una crida a la participació en l’acte del 15 de juny de 2023. En els últims mesos diverses noies han sofert violacions grupals en els banys del Centre Comercial Màgic de Badalona. Setmana rere setmana surten a la llum pública nous casos que posen al descobert la preocupant magnitud d’una realitat que fins ara s’havia mantingut oculta. Constatem, amb horror, que la maquinària institucional no ha estat prou eficient en la prevenció d’aquestes agressions i en l'auxili que s'hauria d'haver prestat a les víctimes. CCOO tornem a manifestar el nostre rebuig frontal a aquestes brutals agressions i al masclisme que les empara i justifica. Denunciem que la manca de recursos humans i materials dels serveis socials municipals i del servei municipal especialitzat són un factor que condiciona molt negativament la capacitat de portar a terme el treball ed