Passa al contingut principal

Cap al 11è Congrés de CCOO de Catalunya

L’11è Congres del sindicat se celebrarà a Barcelona els dies 4, 5 i 6 d’abril de l’any 2017.

El Congrés debatrà i establirà l’estratègia i les pràctiques d’actuació sindical pels propers anys i escollirà els òrgans de direcció i les estructures de funcionament del sindicat i reunirà uns 630 delegats i delegades en representació de les persones afiliades i de les organitzacions federatives i territorials.

En aquesta ocasió hi haurà una fase prèvia, amb assemblees per tot Catalunya on es tractarà el desenvolupament de les conclusions de l’Assemblea Sindical Oberta i de la Conferència de dones i homes, i on es presentaran i validaran els eixos de l’11è Congrés (apostem per una economia real, treballem per viure amb plenitud, lluitem pel treball digne i amb drets, defensem el bé comú, fem un sindicat proper, i reforcem l’ètica i els valors).
Aquest congrés, que porta per lema “Fem CCOO”, s’inscriu en el marc del Congrés de la Confederació Sindical de CCOO d’Espanya, com a expressió de la coresponsabilitat en la definició de les polítiques sindicals per al conjunt de l’Estat des de la personalitat pròpia de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya.

Entrades populars d'aquest blog

Principi d'acord sobre els oficials d'oficis d'esports

El passat 30 de gener, CCOO a l'Ajuntament de Badalona vam convocar una aturada parcial dels treballadors i les treballadores d'oficials d'oficis d'esports per al dilluns 5 de febrer. La convocatòria es plantejava com a protesta per la insostenible situació d'aquest col·lectiu que, pels efectes de 10 anys de retallades, ha vist reduïda notablement la quantitat d'efectius i ha hagut de patir una sistemàtica vulneració dels seus drets laborals, així com un perjudici comparatiu amb la resta de la plantilla.

La CCOOtorra de març de 2018 "Especial 8M Vaga feminista" (PDF)

Ja està disponible el número de març de la CCOOtorra, la revista de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament de Badalona. Podeu descarregar-la en el següent enllaç:

La CCOOtorra Març 2018 (PDF)